Jump to main content
IndustriALL logotype
Article placeholder image

IMF lanserar ny webbsajt

24 May, 2009Under upptakten till sin 32:a kongress lanserar Internationella Metallfederationen en ny webbsajt på adress www.imfmetal.org.

GLOBALT:  IMFs nya webbsajt http://www.imfmetal.org/ bevakar solidaritetsfrågor och innehåller nyhetsrapporter om frågor som rör metallarbetare och deras fackföreningar runtom i världen.  Sajten öppnar på en världskarta med "heta punkter" på platser där det förekommer ett fortsatt förtryck av arbetstagarnas rättigheter i metallindustrin.

Sajtens nya struktur ska underlätta navigeringen. Det finns avdelningar för IMFs industriavdelningar och regionkontor, och länkar till IMFs globala rapporter i centrala frågor, som exportfrizoner, tjänstemän och kontorsanställda, samt handel, sysselsättning och utveckling.

IMFs publikationer, som bilindustrirapporten och kvartalstidskriften Metal World kan laddas ned. Här finns också information om IMF, IMFs historia och struktur, samt kontaktuppgifter om huvudkontoret och regionkontoren.

Sajten publiceras på engelska, franska, spanska och ryska. Vissa avdelningar finns också på tyska, svenska och italienska.