Jump to main content
IndustriALL logotype
Article placeholder image

Star Alliances särskilda rabatt på flygbiljetter för delegater till ICEMs världskongress

8 March, 2007

ICEM har tecknat avtalet Star Alliance Conventions Plus, som ger delegationer rabatterat pris på flygresor till ICEMs världskongress i Thailand

Få upp till 20 % rabatt med nätverket Star Alliance

Flygbolagen som är medlemmar i Star Alliance™ är glada över att de har utsetts till det officiella flygbolagsnätverket för ICEMs 4:e världskongress.

Ring bokningskontoret hos något av flygbolagen som är medlemmar i Star Alliance och uppge bokningskod TG004S7. Registrerade deltagare plus en medföljande person som reser till kongressen beviljas automatiskt upp till 20 % rabatt, beroende på reseklass.

Flygbolag som medverkar vid denna kongress är: Thai Airways International, Air Canada, ANA, Asian Airlines, Austrian Airlines, LOT Airlines, Lufthansa, South African Airways, SAS, Swiss, Tap Portugal, United.

Information om bokningskontor finns på webbadressen: www.staralliance.com/conventionsplus.  

Rabatt erbjuds på publicerade biljettpriser i business- och ekonomiklass. Gäller dock inte biljetter som bokas via webben/internet, senior- och ungdomsbiljetter, gruppbiljetter och jordenruntbiljetter.

Observera! För resor från Japan och Nya Zeeland erbjuder de medverkande flygbolagen särskilda biljettpriser eller rabatter via sina egna nätverk.