Jump to main content
IndustriALL logotype
Article placeholder image

Norveç'in Stavanger kentinde 06 – 09 Eylül tarihlerinde yapılacak ICEM Enerji Konferansı yaklaşıyor

23 August, 2010

ICEM Dünya Enerji Konferansı Norveç'in Stavanger kentinde 06-08 Eylül 2010 tarihlerinde yapılacak. Konferansın hemen ardından ICEM Nükleer Enerji İşçileri Sendikaları Ağı'nın toplantısı olacak. Bu çerçevedeki faaliyetlere yaklaşık 115 delegenin katılması bekleniyor.

ICEM Dünya Enerji Konferansında “Gelecekteki Enerji Kaynakları” , “Sektörde Küresel Çerçeve Sözleşmeler (Statoil, EDF, Lukoil)” , “Beş Ülkeden Kampanya Deneyimleri” ve “ICEM Enerji Ağları ve Bu Ağların Güncel Durumu” olmak üzere dört panel yapılacak.

ICEM Enerji Seksiyonu Başkanı, Lars Mhyre

Konferansa Norveç Petrol İdaresi'nden de bir temsilci katılarak “Açıkdeniz'de İş Sağlığı ve Çevre Güvenliği” çerçevesinde su altında kazı çalışmalarında karşılaşılan zorluklar hakkında bir sunum yapacak.

Konferansta ICEM Genel Sekreteri Manfred Warda da imalat sektöründe yeni bir küresel sendikal yapı oluşturulmasıyla ilgili bir sunum yapacak.

ICEM Dünya Enerji Konferansı ve ICEM Nükleer Enerji İşçileri Sendikaları Ağı Konferansı Norveç'in Stavanger kentinde Radisson Blue Atlantic Otel'de yapılacak. Konferans 06 Eylül saat 09:30'da IE Başkanı Leif Sande'nin açış ve hoş geldiniz konuşmasıyla başlayacak.