Jump to main content
IndustriALL logotype
Article placeholder image

ICEM’den Türkçe Haberler Web Sayfasında Yayımlanmaya Başlandı

11 February, 2008

Türkçe, ICEM web sayfasına sekizinci dil olarak dahil edildi. /tr web sayfasına girerek, tüm dünyada Türkçe konuşan sendikacılar, bundan böyle ICEM web sayfasında yer alan çalışma dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebilecekler.

Bu çalışma, başta Petrol-İş Sendikası olmak üzere, ICEM’in Türk üyelerinin çalışması ve yardımı ile gerçekleştirilebiliyor. Halen başka dillerde mevcut bulunan ICEM web sitesinin pek çok sayfası son bir kaç ay içerisinde Türkçe’ye tercüme edildi. Bunlar arasında, ICEM ile ilgili temel bilgiler, Altişveren ve Düzensiz İstihdam, Küresel Çerçeve Sözleşmeler, HIV/AIDS ve bir çok yeni ICEM sektör raporları gibi uluslararası federasyonumuzun faaliyetleri ile ilgili sayfalar da yer alıyor.

Türkçe web sayfası ile ICEM, gerek Türkiye içinde, gerekse de dışında, ICEM ile ilgili gelişmeleri ve ICEM’in faaliyet gösterdiği sektörlere ilişkin yararlı bilgileri, Türkçe konuşan ilgililere zamanında ulaştırmayı hedeflemektedir. Bu yeni iletişim kanalı ayrıca ICEM’in Türk üyeleri açısında önemli olan özel konulara ilişkin güncel bilgilenme açısından da kullanılacaktır. Bu vesile ile tüm Türk kardeşlerimize Hoşgeldiniz demek istiyoruz!